Szerezzen be kedvezően bútorokat

ágy alatti tároló doboz

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

HEMNESÁgy alatti tárolódoboz, 2 db - IKEA

IKEA - HEMNES,Ágy alatti tárolódoboz, 2 db, , Segítségével kihasználhatod az ágy alatt rejlő tárolóhelyet.Az ágy alatt lévő 2 nagyméretű dobozban rengeteg a tárolóhely.Praktikus tároló pótpárna, paplan vagy ágytakaró számára.

Ágy alatti tároló »–› ÁrGép

Banquet 43SB8135H-AÁgy alatti tároló zsák 80x60x25cm Brilanz - Praktikus ágy alatti tároló zsák - Használható takarók, párnák, törölközők, ruházat, plédek, és egyéb textíliák tárolására - Védi a benne lévő dolgokat a szennyeződéstől, a szagoktól, por

textilágy alatti tároló - sarretvad.hu

textilágy alatti tárolótext generovaný maďarsky. ... Textilágy alatti tároló 100 x 45 x 15 cm A cipzáras taroló felső oldala átlátszó, és ennek köszönhetően mindíg tudni fogja mi van benne A tároló ágynemű, vagy más textil tárolására alkalmas.

Játéktároló doboz | MALL.HU

Tároló doboz a közkedvelt Star Wars motívummal, mely térfogata 13 l és jtökéletes megoldás kisebb játékok, építőkockák vagy más tárgyak tárolására . A doboz műanyagból készült, és a kapcsos zárás biztosítja, hogy a fedél magától ne nyíljon fel.

ágy alatti tároló obi - abonit.hu

Ágy alatti tároló Ha van hely az ágy alatt, ne hagyd kihasználatlanul! A KIKA-ban megvásárolható tárolóban akár nagyobb paplanokat is tarthatsz. Tömd meg ritkán használt ruhákkal, cipzározd be, és már tolhatod is az ágy alá.

Tároló doboz | MALL.HU

A Brilanz Rattan tároló doboz 15 literes űrtartalmával a praktikus tárolást, raktározást szolgálja. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában.

curver rattan 42lágy alatti tárolódoboz

CURVER Rattan 42LÁgy alatti tároló doboz | MALL.HU CURVER Rattan 42L, műanyag rattan 42 literes ágy alatti, gurulós tároló doboz. Jól szellőző, könnyen tisztítható és zárható.

ágy alatti ruhatároló

tex box tÁrolÓdoboz, tetŐvel 38x28x27,2cm, mintÁs tÁrolÓ doboz 43x36x16cm 17l, doboz pipacsos 25,2x11x8cm, fŰzfa Calaméo - 3ped Program - Versenyek mély vízben víz alatti feladatokkal. Úszóversenyek talpas-, majd fejesugrással meghatározott távon, a

ágy alatti tárolás - nyhsakk.hu

Tároló láda-doboz, Tárolás, Vegyeshop. CURVER STYLE RATTAN kerekes ágy alatti tároló doboz 2 féle színben

Műanyag tárolók, dobozok, kosarak | JYSK.hu

A nagyobb dolgok tárolására pedig fedeles tárolókat vagy dobozokat ajánlunk, amiket akár az ágy alatt vagy szekrényben is tarthat. Az átlátszó műanyag tároló dobozokban könnyen megtalál bármit, de hasznos lehet felmatricázni vagy kategorizálni a kosa